lördag 6 juni 2009

Skiiiiitkul!

Igår va ju jag på sommarfest med jobbet, först va det after work som gällde i en timme, sedan va det dags för brännbollsturneringen. Vi spelade i första matchen och åkte tyvärr ut efter den... lite trökigt att man bara fick spela en match... men vi kom över det rätt snabbt :P

Sen fick vi gott vänta på att alla andra skulle spela klart, det va ett lag från lantmännen som vann alltihop sedan, attans... (Festen va nämligen ihop med lantmännen)

Efter detta va det dags för grillat! Potatissallad, kycklingfilé, sallad och bröd, smakade fint :) Bordsplacering va det också, kändes lite fånigt... alla killar fick ställa sig bakom en dörr och alla tjejer bakom en annan, sen gick man en och en ut ur dörrarna och fick se vem man fick som kavaljer :P men skitkul blev det iaf =)

Efter maten började bandet spela och några bord röjdes undan för att få fram ett dansgolv, sen shakades vi loss hela natten lång ;) jättekul verkligen! Har inte dansat så mkt sedan jag tyckte det va kul att gå till Stadt ;) haha! Svettigt värre! :D

Sen vid ett-tiden (?) va det slut på det hela, några drog vidare på efterfest, men jag kände att sängen va väldigt lockande! Det va en väldigt rolig kväll helt klart! :)

Ikväll bär det iväg till Janis! Tjejsnack, sallad, drinkar och sen fram på stan och kika lite på crusingen! Ska bli skojigt! :)

Inga kommentarer: