söndag 23 augusti 2009

U N D E R B A R T ! ! !

Vilken konsert!!! :D :D :D *svävar på mooooln*
-
Är ju i Stockhom nu då...
...Kom hit igår vid 13-tiden, då blev det en sväng till systemet sen fick vi guidning via telefon av Sofie så vi hittade hem till dom :) Gick finfint, kom fram till Fisksätra "lugnt" (vilken stress det är i Sthlm) & säkert, det blev en pizza tillsammans med Sofie, Björn och deras nya vän Jorge från New York. Jättekul hade vi :)

Sen blev det lite vin och tjöt, kul att öva på engelskan lite, kändes ju rätt ovant vill jag lova! :P
Sen blev det saltsjöbanan och buss fram till Stockholm Stadion!! Wiiiie!!! Hur häftigt som helst (inte resan dit alltså ;P ) !!! Sjukt bra konsert, kan inte riktigt fatta att vi va där! Helt otroligt bra!!! Vilka rysningsattacker! :P Dom va så bra live, hade verkligen kontakt med hela publiken, wow!!! Ojojoj!
Efter konserten skulle vi på samma sätt ta oss tillbaka till Fisksätra, men sista bussen, som vi väntade på i 40 minuter(!), kom ju f*n aldrig! Så vi fick hitta på ett nytt sätt, det blev tunnelbanan till Slussen och sen Saltsjöbanan vidare till Fisksätra, vi hade himla tur, det va det sista som gick för den natten! *tummen upp*
Det va väldigt skönt att komma fram och få krypa ner under ett skönt täcke, vi va rätt trötta, slitna och frusna...

Idag har vi ätit frukost och fixat oss och snart ska vi in till city för att shoppa lite! Och coldplay spelas för fullt ;)
-
That was all for now,
nästa gång vi hörs är jag tillbaka i lilla Lidköping!
PussHej!

Inga kommentarer: