måndag 29 september 2008

En underbar helg i Stockholm! ♥

Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en underbart mysig helg i Stockholm! Va så skönt att komma bort ett tag och bara ta det lugnt och ha det mysigt med Älsklingen!

Så här har vår helg sett ut:

Fredag:
Kom fram till Sthlm ca kl 13 och kikade runt lite på stan, åt sedan på Burger King av alla ställen :S för att sedan checka in på First Hotel Amaranten. Vårt standardrum (som va hur sunkigt som helst, inte alls så fina som dom visar på internet) bytte vi mot ett Executiverum, som va huuuur fint och mysigt som helst! Snacka om att byta upp sig! :) Där trivdes vi toppenbra! Sen tog vi tunnelbanan till Sofie och Björn, lagade flygande Jacob och drack cider och rosévin. Jättetrevlig kväll! Tack för det!
Lite läskigt att gå hem från t-centralen kl tolv bara :S

Lördag:
Vi började dagen med en härlig frukostbuffé ;) sen va det shopping! Efter lunch i form av goda pastasallader tog vi buss 47 (viktigt att veta ;P) till Skansen! Mysigt, kul, trevligt! :) Det va höstmarknad i "Emil i Lönneberga"-stil, jättemysigt, kul att alla hade engagerat sig så mkt! Efter skansen tog vi bussen tillbaka till Sergels torg och träffade min bror och hans kompis en sväng, efter det gick vi runt på stockholms gator och letade efter något ställe att äta på, hamnade tillslut på Restaurang Drottninggatan, gottit! :) Resten av kvällen tillbringade vi på hotellet i lugn och ro.

Söndag:
Shopping för hela slanten! Lunch i form av kycklingfilé med klyftpotatis och tzatsiki! Tåget hem kl 17.07, nöjda efter en underbar helg! ♥

Orkar inte fixa med bilder nu, men finns några på Facebook för dom som är intresserade :P

Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid min älskling!
PussHej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack så mycket själva för i fredags! och fingret har börjat läka lite, vågade kika igår ;P

Så ni tog rätt buss (47:an) vad duktig du är !! hihi
pussar